Free Games Friday - Battlefield Heroes

* Вие : ъъъъ.... къв петък кви безплатни игри го гонят тоя УЕ?! *
Да, за съжаление не е петък и новата рубрика не е особено актуална пусната в неделя,нооо... Така, какво точно е Free Games Friday (FGF) ?? FGF  е седмична рубрика в която ще поствам геймплей + много кратко ревю / описание на безплатни игри. Има много добри безплатни игри, които не получават никакво внимание и точно затова реших да насоча някои от Вас към тях и евентуално да ви харесат 8] И така... нека първия FGF бъде постнат СЕГА!

----------------


Battlefield Heroes

 Нека започнем с това какво всъщност е Battlefield Heroes(BFH).. BFH е безплатен онлайн Third Person Cartoon Shooter разбаротен от EA Games/DICE – част от F2P проекта на EA.В играта може да се биеш или за National Army (или нацистите както са по-известни в играта :D ), или за Royal Army като може да избираш между 3 класа – Командо (Commando), Гънър (Gunner) и Солджър (Soldier). Целта на играта е много проста – да смажеш противниковия отбор :D! Е... има и една част с превземане на флагчета за завладяване на територия, като отборът с повечето флагчета губи точките си по-бавно.Да , може би се досетихте,че това е гейм мод ползван и в предишни BF игри. BFH представлява 90% BF2/BF2142, само че в Third Person и с доста интересна графика наподобяваща ужасно много тази на Team Fortress 2.



(Моля да бъда извинен за качеството, но все още си играя с настройките :( Обещавам с времето да се подобри)

Докато играете ще получавате експириънс, ще вдигате нива и рангове. Основната и безплатна валута в играта е Valor Points, който печелите от мисии и разбиване на противниковия отбор.С тази валута ще може да си купите част от предметите в играта и то за ограничено време. Ето къде е и уловката ... има и още една валута в играта – Battle Funds. Това е платена валута (да,истински пари) с която може да си купувате дрехи и оръжия както за определено време, така и за неограничено време. Работата е там, че играта може много бързо да ви омръзне ако играете с стартовите дрехи/оръжия , но като цяло играта е една от най-добрите в категорията си и силно я препоръчвам на всички, които харесват шутъри.



!!! Имайте в предвид,че играта може да се играе само под Firefox/IE. За сега поддръжка към Chrome НЯМА. !!!
Comments

Blogger Themes



Powered by Blogger